Korpelan kujanjuoksu

Perinteinen Insinööriliiton Hämeen ja Keski-Suomen piirin suosittu kesäteatteritapahtuma järjestetään jälleen ensi kesänä!

”Pirunpellosta ja maalaiskomedioista tuttu kaksikko, käsikirjoittaja Heikki Luoma ja ohjaaja Jukka Mäkinen tuovat Komediateatterin näyttämölle viimeisimmän sarjansa näyttämösovituksen. Rooleissa pääosin tv-sarjasta tutut kasvot mm. Esa Latva-Äijö, Janne Kataja, Karoliina Vanne, Tuija Vuolle jne.

Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja) löytää korjattavaksi tuodun auton takapoksista salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia. Samaan aikaan kun Jaska piilottelee rahojaan, käyvät Anssi Korpela (Esa Latva-Äijö) ja Miisa Perttula (Karoliina Vanne) taistelua kaivosyhtiötä vastaan, joka uhkaa tehdä Etelä-Suomen suurimmasta suosta kaivoksen. Tässä taistelussa oveluus ja salkullinen rahaa ovat tarpeen.”

Huom! Koska myyntijärjestelmässämme ei voi valita paikkalippuja, paikat jaetaan käsin. Paikat jaetaan ostojärjestyksessä, mutta kuitenkin jäsenjärjestöjen isot paikkavaraukset huomioiden. Saman seurueen jäsenet pyritään aina sijoittamaan vierekkäin. Jos sinulla on erityistarpeita sijoittelun suhteen (esimerkiksi pyörätuolipaikka), otathan yhteyttä TI:n toimistolle.

Lipun hinta (enintään 5 kpl/jäsen) on 32 euroa, sisältäen väliaikatarjoilun (norm. 44,5 euroa). Lipun voi ostaa Tampereen Insinöörien verkkokaupasta.