Uutisia

Kunta-alan pääsopijajärjestöt: Työn murros yllätti kunta-alalla - Toimintatapojen muutos uutta tekniikkaa tärkeämpää

Työn murroksessa merkittävintä ovat uudenlaiset toimintatavat, joita työyhteisöt – esimiehet ja henkilöstö – ovat itse kehittämässä. Uuden teknologian, digitalisaation ja robotiikan käyttöönotto ei vielä saa aikaan parempia palveluita, tyytyväisempiä asiakkaita ja toimivampia työyhteisöjä. Vasta uuden teknologian soveltaminen yhdessä uusien toimintatapojen kanssa tuo tavoitellut tuloksellisuushyödyt.
Akava 12.04.2019 10:58

Akavan Erityisalat hakee järjestelmäpäällikköä

Tehtäväsi on vastata rakennusvaiheessa olevan toiminnanohjausjärjestelmämme (A-suite) kehittämisestä ja prosessien seurannasta. Teet tiiviistä yhteistyötä järjestelmä- ja palvelutoimittajan kanssa. Huolehdit, että käytössämme olevat ohjelmistot ja laitteet ovat asianmukaiset ja vastaat niiden hankinnasta sekä budjetoinnista.
Akava 09.04.2019 16:50

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia: Talentian tiedote: Sosiaalihuollon palvelujen järjestäminen edellyttää tulevalta hallitukselta aktiivista päätöksentekoa

Sosiaalihuollon palvelujen järjestäminen tarvitsee suurempaa väestöpohjaa ja kestävää rahoitusta. Kuntapohjaisessa järjestämisessä on ongelmia niin suurissa kuin pienissäkin kunnissa. Tämän takia tarvitaan nopeita päätöksiä tulevalta hallitukselta soten järjestämisestä.
Akava 09.04.2019 15:33

Suomen Poliisijärjestöjen Liitto SPJL: Poliisijärjestöjen Liiton puheenjohtajalla ja Poliisiylijohtajalla yhteinen huoli: Suomeen on saatava lisää poliiseja – seuraa vaalipaneelia perjantaina 5.4. klo 9-12

Poliisin riittämätön vaste, erityisesti harva-alueilla. Tutkinta-aikojen piteneminen ja rikosvastuun toteutuminen. Työhyvinvointi ja jaksaminen työssä. Näihin kolmeen teemaan on kiteytynyt tänä keväänä keskustelu poliisin tehtävien ja voimavarojen epätasapainosta.
Akava 05.04.2019 11:00

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ muistuttaa opettajien merkityksestä: Koulutuksella ilmastonmuutosta vastaan

Ilmastonmuutos uhkaa lastemme tulevaisuutta sekä ihmisten ja luonnon hyvinvointia. OAJ muistuttaa, että koulutus, kasvatus ja tutkimus tuottavat tietoa ja luovat uudenlaista ajattelua, joka voi auttaa ratkaisemaan ilmastomuutoksen aiheuttamia ongelmia. Opettajat ja koulutus ovat avainasemassa myös, kun ilmastonmuutoksen vuoksi uudistetaan tuotantoa ja työelämää.
Akava 05.04.2019 10:45

Tradenomiliitto TRAL: Nimityksiä TRALissa

Tradenomiliitossa on tehty nimityksiä: Sinikka Strömmer on nimitetty työsuhdelakimieheksi, Helna Luoto viestintäassistentiksi ja Anu Väätäjä viestintäjäjohtajaksi.
Akava 01.04.2019 15:55