Tampereen Insinöörien 100-vuotisjuhla – Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Juhlimme Tampereen Insinöörien 100-vuotista taivalta viime lauantaina miltei 220 hengen voimin.

Juhla alkoi kaupungin vastaanotolla Tampereen Raatihuonella, josta siirryimme sulavasti bussikyydityksellä viettämään itse pääjuhlaa Hotelli Torniin. Pääjuhlassa nautimme kolmen ruokalajin illallisen ja tarjolla oli tietenkin myös kuohuvaa.

Juhlassa jaettiin myös huomionosoituksia sekä ansiomitaleita. Lisäksi Tampereen Insinöörit nimesivät ensimmäisen kunniajäsenensä. Kunniajäsenen tittelin sai TAMK:n pidetty rehtori Markku Lahtinen.

Ilta kului rennoissa merkeissä ja kaikilla oli mukavaa.
Tanssimaan innostuttiin sekä Aku Sajakorven luotsaaman live-bändin esiintyessä, että loppuillan discossa, jossa DJ viihdytti juhlakansaa soittamalla muun muassa kaikkien rakastamia, ysäriltä tunnettuja hittejä. Juhlassa oli myös valokuvausseinä ja paikalla ammattivalokuvaaja, jonka harjaantuneen silmän ja kameran edessä itsensä oli mahdollista valokuvauttaa.

Myös selfiet pinkillä Polaroid-kameralla ja terveisten jättäminen vieraskirjaan kuvan kera osoittautui erittäin suosituksi! Ilta sujuikin yli odotusten ja olemme saaneet jälkikäteen paljon kehuja hienosti järjestetystä juhlasta.

Särkänniemi oli omalta osaltaan mukana juhlassa ja onnitteli 100-vuotiasta Insinööriliittoa sekä Tampereen Insinöörejä valaisemalla Näsinneulan viikonlopun ajaksi insinöörien väreihin – eli violettiin.

Juhlaa ei siltikään ole ilman juhlavieraita, joten sydämellinen kiitos kaikille mukana olleille – Te teitte juhlastamme ikimuistoisen!

Ja vielä on mahdollista lahjoittaa Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle Taysin uuden lasten ja nuorten sairaalan varustamiseen lapsille mukavaksi paikaksi.

Tili: Osuuspankki FI85 5730 0820 7462 75.
Viestikenttään ”Tampereen Insinöörit ry 100 v”

 

Kuvat: Markku Rintala / Valokuvauspalvelu Rintala