Korpelan Kujanjuoksu – hauska ja ennen kaikkea turvallinen!

Mitä tamperelaisen insinöörin kesä olisikaan ilman Komediateatterin takuuvarmaa kesäteatteriesitystä? Tänä suvena sukellamme Korpelan Kujanjuoksun syövereihin vain neljä päivää ensi-illan jälkeen, joten TI:n esityksessä pääset ensimmäisten joukossa näkemään takuuvarmasti viihdyttävimmän kesäteatteriesityksen! Turvallisuus on taattu sillä, että käytössämme on 50 % teatterin istumapakoista, jolloin esityksen turvavälit pystytään ylläpitämään loistavasti. Tämä toisin tarkoittaa sitä, että pääsy mukaan 12.7. esitykseen kannattaa varmistaa hyvissä ajoin, sillä myynnissä on tavallistakin rajallisempi määrä lippuja!

Korpelan Kujanjuoksu on tuttu tarina televisiosta, mutta ensimmäistä kertaa teatterilavalle sovitettuna. Näin ollen tarinaan on saatu uusi ote, joka takaa sen, että siitä löytyy uusia asioita niin sarjan vanhoille faneille, kuin niille, jotka eivät tv-sarjaa ole milloinkaan katsoneet. Tuttua tv:stä ovat kuitenkin näyttelijät, joista tarinan pariin palaavat muun muassa Esa Latva-Äijö, Janne Kataja, Karoliina Vanne ja Tuija Vuolle.

Saimme napattua Komediateatterin Panu Raipian kesäteatterin katsomoon juttelemaan hieman tulevasta Korpelan Kujanjuoksusta. Kiireinen teatterinjohtaja kertoi muun muassa siitä, miksi jokaisen insinöörijäsenen kannattaa hankkia liput kesäteatteriesitykseen juuri nyt! Liput 12.7. klo 18.00 esitykseen voit ostaa tästä linkistä. 

 

Toimittaja: Terhi Viianen, kuvaus: Erkki Salonen.

Muut artikkelit