Valtuuston ehdokasasettelu käynnissä!

Tampereen Insinöörit ry:n valtuustovaalit 2020 ovat käynnissä. Ilmoittautuminen ehdokkaaksi on avoinna lauantaihin 31. päivä lokakuuta saakka.

Valtuuston tärkeimmät tehtävät ovat hyväksyä yhdistyksen toimintasuunnitelma sekä talousarvio, päättää jäsenmaksuista ja valita joukostaan hallituksen puheenjohtaja sekä muut jäsenet. Valtuusto on oivallinen reitti päästä eteenpäin niille, joita kiinnostaa työskentely Tampereen Insinöörien hallituksessa. Lisäksi valtuuston jäsenillä on mahdollisuus avustaa hallituksen toimintaa ottamalla osaa erilaisiin toimintatiimeihin. TI:n tiimit ovat edunvalvonta-, viestintä-, tapahtuma- sekä opiskelija ja nuortoimintatiimit.

Valtuuston toimikausi on kolmivuotinen. Kokoontumisia on tyypillisesti kaksi kertaa vuodessa, keväällä sekä syksyllä. Ylimääräisiä kokouksia järjestetään, mikäli yhdistyksen toiminta sellaista vaatii.

Kaikki Tampereen Insinöörien jäsenet ovat oikeutettuja ja tervetulleita valtuuston toimintaan mukaan. Ilmoittautuminen valtuustoehdokkaaksi löytyy TI:n nettisivujen Valtuustovaalit-sivustolta.