Insinööri tiedeohjaajana

Työskennellessään insinöörinä ympäristöalan firmoissa Soile Kutila tunsi usein vetoa opetustehtäviin. Pari vuotta sitten kohdannut työttömyys mahdollisti yllättäen opetushaaveiden toteuttamisen ja johdatti Soilen lasten tiedeohjaajaksi ja lopulta alan yrittäjäksi. Opetustöistä usean vuoden ajan haaveillut Soile Kutila jäi työttömäksi ympäristötekniikan insinöörin tehtävistä … Jatka lukemista Insinööri tiedeohjaajana »

Tampereen Insinööreiltä lahjoitus TAMK:lle

Tampereen Insinööreiltä lahjoitus TAMK:lle – Panostus tulevaisuuden ammattilaisiin Tampereen Insinöörit ry on tehnyt juhlavuotensa kunniaksi Tampereen ammattikorkeakoulun Tekniikan ja liikenteen alan koulutukselle 10 000 euron lahjoituksen. Lahjoitustilaisuus pidettiin TAMK:lla 14. joulukuuta, ja siihen osallistuivat TAMK:n rehtori Markku Lahtinen, rakentamisen ja … Jatka lukemista Tampereen Insinööreiltä lahjoitus TAMK:lle »

Eri alojen opiskelijat samassa tiimissä

Opiskelijat kehittävät uutta korkeakouluyhteisöä – Eri alojen opiskelijat samassa tiimissä Opiskelijoiden ideat otetaan entistä paremmin huomioon Tampereen uutta korkeakouluyhteisöä kehitettäessä. TAMKin tiloissa toimiva Smart Campus Innovation Lab (SCIL) tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kehitysprojekteihin, ja samalla voi saada myös opintopisteitä.  Projektivalmentaja … Jatka lukemista Eri alojen opiskelijat samassa tiimissä »

INSUn kolme vuosikymmentä

Tampereen Insinöörit ry on ylpeä INSUstaan. Lehti on kulkenut jäsentemme elämässä mukana jo 30 vuotta!   Ennen nykyisessä muodossaan ollutta INSUa jäsenemme saivat tietoa yhdistyksestä ja sen toiminnasta epäsäännöllisesti ilmestyneellä jäsentiedote-lehtisellä. Ensimmäinen nykyisessä muodossaan julkaistu INSU postitettiin Tampereen Insinöörien jäsenille marraskuussa … Jatka lukemista INSUn kolme vuosikymmentä »

Oodi insinöörille

Insinööriliiton juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola haluaa nostaa näkymättömät arjen sankarit estradille. Grete Ahtola tutustui insinöörien maailmaan ensimmäistä kertaa tammikuussa 2018. Vuosi on kulunut, ja Insinööriliiton juhlavuoden projektipäällikkönä toimiva Ahtola on suunnitellut ja toteuttanut 100-vuotiaalle liitolle koko juhlavuoden ohjelman. – Tänä … Jatka lukemista Oodi insinöörille »

Jotta kukaan ei jäisi yksin

Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoden yhteistyökumppanina toimii Me-säätiö, joka tavoittelee yhdenvertaista yhteiskuntaa syrjäytymistä ehkäisemällä. Hyväntekeväisyyskiertueen tuotot lahjoitetaan uusiin Me-kouluihin. – Me haluamme rakentaa Suomen, jossa yksikään lapsi tai nuori ei syrjäytyisi. Näin sanoo Me-säätiön toimitusjohtaja Ulla Nord, joka on toiminut lasten ja nuorten … Jatka lukemista Jotta kukaan ei jäisi yksin »

Luotto pelaa

Tuomo Kinnunen valittiin M-Filesin historian ensimmäiseksi luottamushenkilöksi. Tehtävässään hän on päässyt omasta mielestään yllättävän helpolla, sillä kun yrityksessä on asiat kunnossa, voivat työntekijät hyvin eikä ristiriitoja synny.