Korpelan kujanjuoksu

Komediateatterin kesäteatteriesitys Korpelan kujanjuoksu saa ensi suvena uuden mahdollisuuden!

Pirunpellosta ja maalaiskomedioista tuttu kaksikko, käsikirjoittaja Heikki Luoma ja ohjaaja Jukka Mäkinen tuovat Komediateatterin näyttämölle viimeisimmän sarjansa näyttämösovituksen. Rooleissa pääosin tv-sarjasta tutut kasvot mm. Esa Latva-Äijö, Janne Kataja, Karoliina Vanne, Tuija Vuolle jne.

Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja) löytää korjattavaksi tuodun auton takalootasta salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia. Samaan aikaan kun Jaska piilottelee rahojaan, käyvät Anssi Korpela (Esa Latva-Äijö) ja Miisa Perttula (Karoliina Vanne) taistelua kaivosyhtiötä vastaan, joka uhkaa tehdä Etelä-Suomen suurimmasta suosta kaivoksen. Tässä taistelussa oveluus ja salkullinen rahaa ovat tarpeen.

Kesän 2021 esityksessä Komediateatterin näytännössä otetaan huomioon turvavälit. Tämän vuoksi esitykseen myydään vain 50 % kesäteatterinäytöksen paikoista. Myös väliaikatarjoiluissa turvallisuus on otettu huomioon, sillä kesällä 2021 teatteri tarjoilee virvokkeita kaikista myyntipisteistään, huolimatta siitä, että katsojapaikoista on käytössä vain puolet normaalista.

Liput esitykseen 30€/kpl (liput normaalisti 38€/kpl). Lipun hintaan kuuluu väliaikatarjoilu. 

Ilmoittautuminen kesäteatteriin on päättynyt. 

Huom! Koska myyntijärjestelmässämme ei voi valita paikkalippuja, sillä paikat jaetaan ostojärjestyksessä. Otamme myös jäsenjärjestöjen isot paikkavaraukset huomioon. Saman seurueen jäsenet pyritään aina sijoittamaan vierekkäin. Jos sinulla on erityistarpeita sijoittelun suhteen (esimerkiksi pyörätuolipaikka), otathan yhteyttä TI:n toimistolle.

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan kokoontumissäännösten vuoksi, palautetaan lippujen hinnat takaisin ostajille.

Tapahtumafaktat

Korpelan kujanjuoksu
Mon 12.07.2021 18:00 —
Mon 12.07.2021 21:00
Tampereen Komediateatteri, Lapintie 3 A, 33100 Tampere

Muut menneet tapahtumat