Korpelan kujanjuoksu

Komediateatterin kesäteatteriesitys Korpelan kujanjuoksu saa ensi suvena uuden mahdollisuuden!

Pirunpellosta ja maalaiskomedioista tuttu kaksikko, käsikirjoittaja Heikki Luoma ja ohjaaja Jukka Mäkinen tuovat Komediateatterin näyttämölle viimeisimmän sarjansa näyttämösovituksen. Rooleissa pääosin tv-sarjasta tutut kasvot mm. Esa Latva-Äijö, Janne Kataja, Karoliina Vanne, Tuija Vuolle jne.

Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja) löytää korjattavaksi tuodun auton takalootasta salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia. Samaan aikaan kun Jaska piilottelee rahojaan, käyvät Anssi Korpela (Esa Latva-Äijö) ja Miisa Perttula (Karoliina Vanne) taistelua kaivosyhtiötä vastaan, joka uhkaa tehdä Etelä-Suomen suurimmasta suosta kaivoksen. Tässä taistelussa oveluus ja salkullinen rahaa ovat tarpeen.

Kesän 2021 esityksessä Komediateatterin näytännössä otetaan huomioon turvavälit. Tämän vuoksi esitykseen myydään vain 50 % kesäteatterinäytöksen paikoista.

Liput esitykseen 30€/kpl (max. 4 lippua/jäsen).
Lipun hintaan kuuluu väliaikatarjoilu.

Liput myynnissä Tampereen Insinöörien Holvi-kaupassa.

Huom! Koska myyntijärjestelmässämme ei voi valita paikkalippuja, sillä paikat jaetaan ostojärjestyksessä. Otamme myös jäsenjärjestöjen isot paikkavaraukset huomioon. Saman seurueen jäsenet pyritään aina sijoittamaan vierekkäin. Jos sinulla on erityistarpeita sijoittelun suhteen (esimerkiksi pyörätuolipaikka), otathan yhteyttä TI:n toimistolle.