Löysimme etsimämme – uusi järjestösihteeri aloittaa heti pääsiäisen jälkeen

Huutoomme on vastattu ja löysimme Annukka Partasen – järjestöarjen supersankarin.

Nykyisessä toimenkuvassaan luonnontieteellisen museon johtajana Partanen vastaa niin käytännön arjen toimivuudesta, kuin toimintabudjetin suunnittelusta ja toteutuksesta. Hänellä on järjestösihteerin toimeen hyvin soveltuva monipuolinen työhistoria: työkokemusta hänelle on kertynyt esimies- ja johtotehtävien lisäksi muun muassa kouluttamisesta, konsultoinnista, erilaisista hallinnollisista tehtävistä sekä asiakaspalvelusta. Ja mikä tärkeintä, yhdistys- ja järjestötoiminta on Partaselle entuudestaan tuttua.

– Olen luonteeltani ennen kaikkea ongelmanratkaisija ja toteuttaja ja minulle siirtyminen sujuvasti suunnitelmasta käytäntöön ei ole kompastuskivi. Tästä on varmasti hyötyä myös Tampereen Insinöörien toiminnan pyörittämisessä, toteaa Partanen.

Annukka on kotoisin Etelä-Karjalasta Imatralta, mutta siirtyy Tampereelle Forssasta. Koulutukseltaan hän on ekologian ja ympäristönhoidon maisteri. Harrastuksistaan hän mainitsee muun muassa luonnossa liikkumisen, retkeilyn ja geokätköilyn. Myös kirjallisuus ja kirjoittaminen ovat lähellä hänen sydäntään.

– Olemme Annukan aloittamisesta innoissamme ja toivotamme hänet sydämellisesti tervetulleeksi Tampereelle ja Otavalankadulle! TI on uudistanut toimintaansa parin viime vuoden aikana ja Annukka on varmasti oikea henkilö jatkamaan toimintamme kehittämistä, puheenjohtaja Satu Mäkelä iloitsee.