Me käymme joulun viettohon

Arvoisat Tampereen Insinöörien jäsenet. Kulunut vuosi alkaa lähestyä loppuaan ja joulun aika on ovella. Korona on kestänyt pitkään ja vaatinut meiltä kaikilta erikoisjärjestelyitä sekä henkistä kestoa. Rajoitukset jatkuvat toistaiseksi ja on mietittävä keinoja eteenpäin. Pandemia ei kestä ikuisesti ja aikanaan palaamme lähemmäksi aikaisempaa normaalia. Digitalisaatio ja kiire jaksaa kyllä odottaa, jos hetken käytämme aikaa, jotta ihmiset vierellämme jaksavat.

Suomi on pieni maa. Ei ole pääomia, ei ole luonnonvaroja, kotimarkkinat eivät ole riittävän suuret, ollaan kulttuurillisesti Euroopan perällä …  ei ole sitä tai tätä.

Meillä kuitenkin henki. Tuotteet ja palvelut eivät synny, jos ei kestetä vaikeuksia ja ongelmia tuotekehityksen pitkällä tiellä. Saamme säännöllisesti lukea Suomalaisista innovaatioista ja tuotteista.

Käyttäkäämme tästä hengestä osa läheisten hyväksi. Tuodaan perheisiin turvaa, muistetaan kavereita ja autetaan tarvittaessa naapuria. Korona tuli meidän vahtivuorollamme. Hoidetaan oma osuutemme, vaikka siinä menisi hetki.

Toivotan sinulle Tampereen insinöörien hallituksen puolesta hyvää joulua sekä parempaa uutta vuotta 2022.

Ystävällisin terveisin,
Erkki Salonen
puheenjohtaja

 

Chairpersons chrismasletter here in english.

Muut artikkelit