Särkänniemi toi hymyn huulille

Särkänniemen huvipäivä on nyt takana, mutta päivä jätti selkeästi kävijöille hyvän mielen. Kyselyymme päivän sujuvuudesta vastasi 146 henkeä, mikä tarkoittaa noin 12 prosenttia päivän 1200 kävijästä. Pyysimme kävijöitä arvioimaan itse tapahtumaa sekä sen järjestelyjä kouluarvosanalla (4-10) ja kertomaan lisäksi halutessaan sanallisesti, mitä hyvää ja huonoa päivässä oli.

Lopputuloksena oli järjestäjäpuolellakin hymyn nostattanut tulos. Itse tapahtuma sai kokonaisarvosanan 9,37 ja tapahtuman järjestelyt 9,27. Selkeästi olemme yhdessä Särkänniemen kanssa onnistuneet tänä vuonna tarjoilemaan teille ikimuistoisen tapahtuman!

Suurimmat moitteet tapahtuman osalta löydettiin siitä, etteivät kaikki kävijät piitanneet turvaväleistä tai tarjolla olleesta käsidesistä. Myös jonoista ja ahtaudesta oltiin huolissaan. Yksityistuntien olisi toivottu kestävän pidempään ja lisäksi rannekkeen hinta (25 euroa) koettiin viime vuoteen verrattuna kalliiksi.

Toisaalta kehuissa mainittiin etenkin yksityistuntien aikana vallinnut ihana väljyys etenkin viime vuoteen vertaillessa: jonot olivat huomattavan lyhyet ja etenkin korona-aikana arvostettiin selkeästi pienempää kävijämäärää puistossa. Kehuja saivat myös etenkin tapahtuman yleiset järjestelyt, tiedottaminen sekä ensimmäistä kertaa kokeilussa ollut rannekkeiden postittaminen. Toimivaksi koettiin myös se, ettei viime vuoden tapaan rannekkeita tarvinnut tänä vuonna jonottaa tapahtuman aikana, vaan samalla kotiin tilatulla rannekkeella saattoi jatkaa loppupäivän huvitteluja. Tyytyväisyyttä kirvoitti myös tapahtuman yleinen tunnelma sekä järjestäjien hyväntuulisuus.

Tampereen Insinöörit kiittää kaikkia huvipäivään osallistuneita sekä palautetta antaneita!