Kokoustilan vuokraus

Vuokrattavana on kokoustila, joka sijaitsee rautatieaseman ja Koskikeskuksen välimaastossa Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Otavalankatu 9 A, toinen kerros. Iso sali on kooltaan 80 neliötä ja soveltuu hyvin arkisin 20-30 hlön kokouksiin, koulutus- tai juhlatilaisuuksiin. Jaettuna salia voidaan käyttää hyvin myös pienempiin kokouksiin. Toimistoa ylläpitää Tampereen akavalaisten kannatusyhdistys TAKY ry, jonka taustalta löytyvät omistajina paikalliset Tampereen Opettajien Ammattiyhdistys ry (TOAY) ja Tampereen Insinöörit ry (TI).

Tilassa on vakiona videotykki ja langaton verkkoyhteys. Kopiokone on käytettävissä sopimuksesta. Keittiö astioineen (max 30 hlöä) on käytettävissä. Kahvipusseja á 4,50 € (13 kuppia) voi tilata etukäteen. Ruokailu onnistuu hyvin toimiston läheisyydestä löytyvissä ravintoloissa tai saliin tilattuna viereisestä pitopalvelusta (Skapper Oy, 050-5644 648).

KOKOUSTILOJEN VUOKRAT
(ei ALV. velvollinen)
päivä
½ päivää
1 – 4 tuntia
koko sali 120 euroa 90 euroa
½ salia 90 euroa 60 euroa
pieni kokoustila (max 10 hlöä) 60 euroa 40 euroa
Vuokraus viikonloppuisin ja iltaisin klo 22.00 asti on myös mahdollista.

Varaukset puhelimitse 03 – 214 3931 tai toimisto@tampereeninsinoorit.fi

Tervetuloa!