Särkänniemen huvipäivä – Rannekkeiden myynti jatkuu vielä viikon

Mikäli mielit mukaan Särkänniemen huvipäivään perheesi, ystäviesi ja opiskelu- tai työkavereittesi kanssa, kannattaa pitää kiirettä. Tampereen Insinöörien huvipäivän rannekkeiden myynti päättyy sunnuntaina 19. heinäkuuta.

Tällä hetkellä tapahtumaan on saapumassa vielä varsin maltillinen määrä jäsenistöä, minkä vuoksi huvipäivän kahden yksityistunnin aikana laitteisiin pääsee suhteellisen helposti. Jonottamistakaan ei tarvitse myöskään rannekkeitten lunastamisessa kokea. Alueelle pääset sisään suoraan siinä tapauksessa, että tilaat rannekkeet etukäteen kotiosoitteeseesi maksamalla Holvi-kaupassa postikulut.

Tampereen Insinöörien viestintätiimin Erkki Salonen piipahti Särkänniemen portilla tarkastamassa huvipuiston heinäkuiset fiilikset. Videolla Erkki antaa hyvin pätevän selityksen siihen, minkä vuoksi juuri nyt kannattaa mennä huvipäivän tapahtumasivulle, lukea sieltä päivää koskevan ohjeistuksen ja sen jälkeen mennä Holvi-nettikauppaan ja ostaa rannekkeet itselle, perheelle, ystäville ja muille mukaville ihmisille. Ja tosiaan, tapahtumaan rannekkeet kannattaa ostaa nyt eikä heti, sillä huvipäivän verkkokauppa sulkeutuu sunnuntaina 19. heinäkuuta!

 

 

Muut artikkelit