Yhdessä eteenpäin (INSU 1/2020)

Tätä kirjoittaessani alkaa Tampereen insinöörien satavuotisen taipaleen juhlavuosi olla lopuillaan ja miten vilkas vuosi se onkin ollut! Jäsentiimin vetäjänä on tullut juostua tapahtumassa jos toisessakin. Välillä on hengästyttänytkin aika lailla, mutta aina hyvällä tavalla. Olen tavannut paljon uusia ihmisiä erilaisten tapahtumien merkeissä ja yhteisöllisyys on tullut minulle merkitykselliseksi ihan uudella tavalla.

Niinhän siinä monesti käy, että ruokahalu kasvaa syödessä. Loppusyksystä elin myllerryksen aikaa. Löysin uuden mahtavan työpaikan, jossa alkuun pääseminen vei tuhottomasti aikaa. Samaan aikaan mietin, olisiko minusta Tampereen Insinöörien puheenjohtajaksi. Ristiriitaisin tuntein kamppailin asian kanssa. Halu kehittää toimintaa oli kuitenkin jo niin syvälle juurtunut, että päätin viime metreillä lähteä kisaan mukaan. Ja tulin valituksi!

Tarkastelen innolla, mutta samalla kauhistellen, uusia saappaitani. Aion tehdä parhaani, ja katsotaan mihin se riittää. Toivon, että yhteisöllisyytemme ja yhdessä tekemisen meininkimme tulee tulevan vuoden aikana vain syvenemään. Kannustankin ihan jokaista olemaan minuun tai meihin, Tampereen insinöörien hallitukseen, yhteydessä. Haluamme kuulla juuri Sinusta, mitä Sinulle kuuluu ja mitä voisimme tehdä, jotta päivästäsi tulisi vieläkin parempi.

Olemme täällä juuri Sinua varten.

Nina Pirttikangas,
Tampereen Insinöörit ry:n puheenjohtaja