Jäsenen rinnalla (INSU 1/18)

Mistä aloittaa ja miten saada tarinalle se punainen lanka? Miten saada insinöörin ajatukset paperille ilman ranskalaisia viivoja?

Tässä se nyt kuitenkin on – ensimmäinen puheenjohtajan palstani. Tarina siitä, miten päädyin tätä kirjoittamaan, löytyy omasta artikkelistaan; kuka ja mikä se Satu on? Odotan innolla uusien ihmisten ja asioiden kohtaamista, uuden opettelua ja kysymyksen asettelua, vastaamista. Siitä, mitä en vielä tiedä, otan selvää.

Maailma muuttuu ja niin myös insinöörin elämä. Insinööriliiton ja myös Tampereen insinöörien tavoitteena on kehittyä jäsenen rinnalla ja tarjota kulloiseenkin elämänvaiheeseen sopivia palveluita ja tapahtumia. Insinööriliitto on meidän kaikkien liitto, ei vain aktiivisesti toiminnassa mukana olevien. Suosittelen tutustumaan liiton nettisivuihin www.ilry.fi ja hyödyntämään juuri meille jäsenille suunnattuja palveluita ja materiaaleja. Rekrystudiossa voit harjoitella videohaastettelua, palkkanosturin avulla voit hahmotella mahdollista palkkapyyntöä uutta työtä hakiessa, saat asiantuntijan avun työsopimuksen tarkistukseen, vain muutamia mainitakseni.

Olet onnekkaassa asemassa – Tampereen insinöörit järjestää laadukasta toimintaa jäsenilleen, tämä lehti yhtenä osana toimintaa. INSU-lehti tällaisenaan ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, olethan ilmoittanut sähköpostiosoitteesi liittoon, jotta saat kuukausikirjeemme ja sitä kautta tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista?

Mikäli haluat olla vaikuttamassa, ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen tai toimistoomme. Tiimeissämme on aina tilaa uusille ihmisille ja ajatuksille.

Toivottavasti tapaamme!

Satu Mäkelä
puheenjohtaja