Kohti syksyä (INSU 2/2020)

Kesälomat alkavat olla pulkassa, koulujen aloitus on käsillä ja varmasti kaikki jännitämme, miten syksy tästä tulee kehittymään. Kevät oli meille kaikille koetuksen aikaa, ja kesä toi hetkellisen helpotuksen. Palasin itse kesäloman jälkeen konttorille töihin; iloiten koska sain keittiön pöydän vihdoin takaisin itselleni.

Kevät ja kesä elettiin tapahtumien ja kokousten suhteen hiljaiseloa, tapahtumat siirrettiin toiveikkaana syksyyn. Elokuun alussa saimme nauttia ainoasta kesän tapahtumasta, Särkänniemen huvipäivästä. Paikalla meitä oli iloinen joukko nauttimassa niin aivan mahtavasta kelistä kuin myös ihanan väljästä Särkänniemestä.

Opettelimme keväällä hallituksessa etäkokouksien pitoa, mikä toimikin vallan hyvin. Saimme tarvittavat asiat käytyä läpi, mutta harmillisesti yhteisön kehittäminen on jäänyt tässä tilanteessa ihan alkutekijöihin. Olemme yrittäneet etsiä uusia tapoja toimia ja erityisesti viestintätiimi onkin ansiokkaasti tehnyt töitä tämän eteen koko ajan. Erityisen ilahduttavaa on, että näin erikoisessa tilanteessakin jäsenmäärämme on edelleen kasvanut ja nyt meitä on yli 5000!

Edelleen kannustan olemaan minuun tai meihin, Tampereen insinöörien hallitukseen, yhteydessä. Kaipaamme erityisesti nyt hyviä vinkkejä ja toiveita, mitä voisimme tehdä juuri sinun eteesi, jotta syksystäsi tulisi vieläkin paremmaksi.

Nina Pirttikangas,
Tampereen Insinöörit ry:n puheenjohtaja