Kiitos ei oo kirosana (INSU 2/2019)

Toisinaan elämä ja arki on yhtä hullunmyllyä -tarve olisi olla samaan aikaan useassa eri paikassa ja tehtävien deadlinet olivat jo eilen. Turhan usein tilanteen taustalla ovat itselle laaditut liian tiukat vaatimukset ja aikataulut, muiden asettamista odotuksista puhumattakaan. Itsensä johtamiseen, tiimityöskentelyyn ja esimerkiksi työnhakuun löydät ilmaisia kursseja ja webinaareja Tampereen insinöörien ja Insinööriliiton sivuilta. Käy kurkkaamassa ja ilmoittaudu! Webinaarit voit katsoa milloin sinulle parhaiten sopii.

Juhlavuosi toi mukanaan kymmeniä tapahtumia, joissa Insinööriliitto oli mukana. Meidän Tampereen insinöörien vinkkelistä suurin ponnistus oli Särkänniemi 10.8. Oli ilo tehdä tapahtumaa, jolla oli kysyntää yli odotusten! Toivottavasti saamme olla järjestämässä vastaavaa myös ensi vuonna. Annathan palautetta ja ideoita siitä, mitä toivoisit näkeväsi tulevaisuudessa koulutus- tai tapahtumakalenterista. Pyrimme vastaamaan toiveisiin mahdollisuuksiemme mukaan.

Kiitos ei oo kirosana- muistetaan kiittää kun siihen aihetta on.

Kollega, puoliso, kaupan kassa ja myös pomo on kiitoksensa ansainnut. Kiitos on sana, joka ei käytössä kulu! Olisi mahtavaa nähdä sen yleistyvän joka paikkaan yhtä tehokkaasti kuin tienvarsille levittäytynyt lupiini. Itse haluan kiittää kaikkia niitä, joiden kanssa olen tänäkin vuonna saanut olla tekemisissä, teitä on paljon.

Katse eteen ja suupielet ylöspäin, hymyillään kun tavataan!
Satu Mäkelä, Tampereen Insinöörit ry:n puheenjohtaja