Kuntokoulu

Haluaisitko kohottaa kuntoasi ja saada virtaa arkeesi? Oletko kiinnostunut liikkumaan iloisessa porukassa ja samalla saamaan informaatiota hyvinvoinnista, ravinnosta, eri lajeista ja oikeista liikuntatekniikoista Jos olet, TI:n kuntokoulu on juuri sinua varten! Kuntokoulussa tarvitset ainoastaan hyvät kengät, sykemittarin sekä kipinän liikkumiseen!

Ryhmän vetäjänä toimii TI:n valtuuston puheenjohtaja, ja urheilun monitoimimies Perttu Mukkala. Koulutusta järjestetään yhteistyössä Kuntoritarien kanssa (www.kuntoritarit.fi). Ryhmä kokoontuu kerran viikossa joko treenien tai liikuntaan/hyvinvointiin liittyvän luennon merkeissä. Jotkut kuntokoulun osa-alueet ovat maksullisia, muuten kuntokoulu on osallistujilleen ilmainen. Kuntokouluun ja sen eri luentoihin tai osa-alueisiin voit ottaa kuitenkin osaa oman aikataulusi mukaan, jokaiselle luennolle tai testaukseen ei välttämättä tarvitse osallistua. Toivomme kuitenkin, että kuntokoululaiset sitoutuisivat ryhmään ja osallistuisivat mahdollisimman usein tapaamisiin, sillä yhdessä on kivempi treenata, ja porukan tsemppi auttaa paremmin saavuttamaan asetettuja tavoitteita.

Kuntokoulu starttaa maanantaina 1.10. kello 17.00 Tampereen Insinöörien toimistolla aloitustapaamisen merkeissä. Tuolloin Perttu Mukkalan kanssa käydään läpi Kuntokoulun aikataulua sekä millaisia teemoja ja luentoja talven aikana tullaan käsittelemään. Lisäksi ensimmäisen tapaamisen aikana käydään läpi muutamia kunnonkohotuksen ja aktiivitreenaamisen aloittamisen kannalta olennaisia asioita, kuten osallistujien tavoitteiden kartoittaminen sekä mihin Kuntokoulun avulla halutaan tähdätä.

Kuntokoulussa syksyn aikana myös seuraavia aihealueita:

  • aerobisen peruskunnon testaus 55€/hlö (Kuntoritarit)
  • juoksutekniikka-analyysi 10€/hlö (Kuntoritarit)
  • kehonkoostumusmittaus 20€/hlö (Kuntoritarit)
  • maksimisyketestaus
  • ruokavalioon liittyviä teemoja
  • urheilijan mittausvälineet
  • lihashuoltoaiheita ja treenejä
  • lajikokeiluja

 

 

Tapahtumafaktat

Kuntokoulu
ma 01.10.2018 17:00
Aloituskokoontuminen 1.10. klo 17.00 TI:n toimistolla. , Otavalankatu 9 A

Muut menneet tapahtumat