VALTUUSTOVAALIT 2020

Tule ehdokkaaksi!

Tampereen Insinöörit ry:lle valitaan tänä vuonna uusi valtuusto ja ehdokasasettelu on käynnissä. Valtuusto on yhdistyksen ylintä valtaa käyttävä toimielin, ja sen kausi kestää kolme vuotta.

 

Miksi ehdolle?

Valtuusto valitsee syyskokouksessaan yhdistykselle hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet, hyväksyy yhdistyksen toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä päättää jäsenmaksuista. Valtuusto on myös oivallinen kanava päästä eteenpäin niille, joita kiinnostaa työskentely Tampereen Insinöörien hallituksessa.

 

Mitä valtuustotyö on käytännössä?

Valtuusto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi valtuuston jäsenillä on mahdollisuus avustaa hallitusta yhdistyksen toiminnan järjestämisessä tiimitoiminnan myötä. Näin valtuuston jäsenet voivat vaikuttaa siihen, miten Tampereen Insinöörit jäseniään palvelevat!

Valtuustovaalien ehdokasasettelu päättyy 31.10.2020. Tule ohjaamaan Suomen toisiksi suurimman insinööriyhdistyksen kurssia oikeaan suuntaan!

 

Ilmoittautuminen ehdokkaaksi valtuustoon

Täytä alla olevat tiedot ja lähetä ilmoittautuminen
  • Lisäksi ehdokkaiden esittelyä varten tarvitsemme seuraavat tiedot:
  • Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen suostun ehdokkaaksi Tampereen Insinööri ry:n valtuustovaaliin 2020 sekä vakuutan olevani vaalikelvollinen (=jäsen) 31.10.2020. Lomakkeen tähdellä merkityt vastauskohdat ovat pakollisia.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.