Juusto ja viini-ilta

Lokakuinen viikonloppu saa herkullisen startin Tampereen Insinöörien ja Pirkanmaan Ekonomien yhteisellä illanvietolla juustojen ja viinien kera.

Maistelemme tilaisuudessa mouhijärveläisen Herkkujuustolan juustoja niille valittujen viinien kera. Herkkujuustolan juustomestari Peter Dörig kertoo maistelun lomassa juustoistaan ja juustojen valmistuksesta. Onneksemme hän muutti Sveitsistä Suomeen 1990-luvulla tuoden tullessaan herkullisten sveitsiläisten juustojen valmistamisen taidon ja perinteet.

Juustojen ja viinien yhdistämisen saloihin meidät johdattaa Matti Sievänen, Viinimestarit.com –verkkokauppayrittäjä. Yritys on erikoistunut eurooppalaisten pientuottajien viineihin.

Tapahtuma täynnä, ilmoittautuminen on päättynyt. Peruutuspaikkoja juusto- ja viini-iltaan voitte kysyä TI:n toimistosta osoitteesta toimisto@tampereeninsinoorit.fi