Miltä maistuu ruoan tulevaisuus?
Ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuuden häviäminen ja rapistuva kansanterveys asettavat valtavat paineet keksiä ruoantuotanto ja -kulutus uudelleen. Samalla uuden teknologian tarjoamat mahdollisuudet kuulostavat uskomattomilta: juustoa ilman lehmiä, munia ilman kanoja, lihaa soluviljelmistä, proteiinia suoraan ilmasta ja suussa sulavaa rasvaa mikrobeista. Mitä pitäisi ajatella valinnan vapaudesta, kun digitaalinen äiti tekee ruokaostokset meidän puolestamme ja tietää mitä suuhun pitäisi seuraavaksi laittaa?
Ruokateknologia rahasto Nordic Foodtech VC:n sijoitusjohtaja, biotekniikan tohtori Lauri Reuter tarjoilee juhlaseminaarissamme välähdyksiä siitä, miltä ruoan tulevaisuus saattaa näyttää tällä planeetalla – ja seuraavalla.
Seminaari on ilmainen Insinööriliiton jäsenille ja heidän aveceilleen. Ennen illan päätapahtumaa tarjoamme osallistujille syntymäpäiväkakkua ja kahvia.
Ilmoittaudu tapahtumaan mukaan 29.3.2023 mennessä!