Haluaisitko tehdä ruokaa kuin gourmet-kokki? Oletko koskaan halunnut päästä hämmentämään soppaa samaan keittiöön huippukokin kanssa? Jos vastasit kysymyksiin ”kyllä”, tilaisuutesi on koittanut.
Tampereen Insinöörit ry järjestää jäsenilleen Insinöörikokkien illallisen, jossa oman elämänsä top-chefit pääsevät huippukokki Mika Roiton (Ravinteli Huuberi, Ravinteli Bertha ja Ravinteli Haarla) oppiin valmistamaan kolmen ruokalajin illallisen. Roiton ravintoloiden tyyliin illan pääraaka-aine on tietenkin liha. Illan aikana opiskellaan, nautiskellaan ja pidetään hauskaa.
Illallinen valmistetaan ja nautitaan aidossa ammattilaiskeittiössä, Pirkanmaan Osuuskaupan koekeittiö Makupajassa (Lempääläntie 21, 33820 Tampere).
Keittiössä on tilaa 20:lle insinöörikokille ja illan hinta on 80 euroa.
Ilmoittautuminen mukaan 4.8. mennessä.
Tervetuloa mukaan makujen maailmanympärysmatkalle!