Reserviläistoimintaa ja Airsoft – Taistelevat Insinöörit

Taistelevat insinöörit, liikunnallinen ulkotapahtuma SäRes-Centerillä 7.6.2024

SäRes-Center on valtakunnallisesti merkittävä ja tunnettu Airsoft-alue sekä vakiintunut alueellinen MPK:n ja viranomaistenharjoituspaikka. SäRes-Center on Valkeakosken Sääksmäelle rakentuva yli 40 hehtaarin kokoinen Airsoft harjoitus- ja tapahtuma-alue, jota ylläpitää Sääksmäen reserviläiset ry. (https://säres.fi/)

Airsoft-pelissä pääsee haastamaan itsensä ja vastapuolella olevat pelitoverit. Strategian suunnittelun ja hiljaisen hiippailun jälkeen, vastustajan yllättäminen on jännittävä ja onnistumisen kokemuksia tuottava elämys.

Ohjelma:

  • Ajankohtaista neuvottelukierros-, työelämä- ja työtaisteluasiaa alustaa Insinööriliiton lakimies Tuomas Oksanen ja reserviläistoiminnasta kertoo reserviläisliiton puheenjohtaja Kari Salminen.
  • Informaatioannin yhteydessä on alkukahvit ja info-osuuden päätteeksi tapahtumapaikan turvallisuus- ja tapahtumaohjeistus, varusteiden jako jne. Peliaikaa on noin 2-2,5 tuntia, ennen varusteiden luovutusta ja saunaa.
  • Luvassa on siis Airsoft-taistelujen lisäksi jälkipelit saunomisen ja ruokailun ohessa. Otathan oman pyyhkeen ja saunavarusteet mukaan, mikäli haluat saunoa.
  • Osallistumismaksu on 25 €, joka sisältää infotilaisuuden, Airsoft taistelupelin, ruokailun ja saunomisen.
  • Lisämaksuton kuljetus: Tampereen Keskustori – SäRes-Center -Tampereen Keskustori. Lähtö Keskustorilta klo 15:15.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan tästä linkistä.