Eduhousen ilmaiset koulutukset IL:n jäsenille

Eduhousen ilmaiset koulutukset IL:n jäsenille

Insinööriliitto on aloittanut yhteistyön koulutusorganisaatio Eduhousen kanssa. Eduhouse tarjoaa korkeatasoisia, ammatillista osaamista tukevia etäkoulutuksia.

Tutustu koulutuskalenteriin ja ilmoittaudu

Koulutustarjonta on laaja, sisältäen kursseja niin erilaisten ohjelmistojen osaamiseen, työelämätaitoihin liittyviin sisältöihin kuin myös julkishallinnon osaamisalueisiin liittyviin aiheisiin. Kurssien pituudet vaihtelevat vajaasta tunnista pitempiin, jopa viikon kestäviin kokonaisuuksiin.

Jokaisesta tarjolla olevasta koulutuksesta on tarjolla useampi osallistumisajankohta. Kurssipaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova.

Koulutuksen hinta ja jäsenyyden tunnistaminen

Eduhousen koulutukset ovat kaikille Insinööriliiton jäsenille ilmaisia! Osallistujilta ei peritä koulutuksen kohdalla mainittua hintaa, sillä saat koulutukset veloituksetta jäsenetuna. Tarvitset ilmoittautumiseen Insinööriliiton jäsennumerosi. Kirjoita jäsennumerosi ja ”Insinööriliitto” lisätiedot -tekstikenttään. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ilmesty etäkoulutukseen, joudut maksamaan koulutuksen hinnan itse.

Lisätiedot ja Eduhousen kurssiohjelmisto löytyvät tästä linkistä.