Haluaisitko tehdä ruokaa kuin gourmet-kokki? Oletko koskaan halunnut päästä hämmentämään soppaa samaan keittiöön huippukokin kanssa? Jos vastasit kysymyksiin ”kyllä”, tilaisuutesi on koittanut.
Tampereen Insinöörit ry järjestää jäsenilleen Insinöörikokkien illallisen, jossa oman elämänsä top-chefit pääsevät huippukokki Mika Roiton oppiin valmistamaan kolmen ruokalajin illallisen. Mika Roito kovan luokan keittiömestari, joka pyörittää tunnettuja ravinteleita Berthaa, Huberia ja viime kesänä avattua Haarlaa. Hän on yhdessä yhtiökumppaninsa Pekka Salmelan kanssa kehittänyt Tampereen ravintolakenttää ensimmäisenä avatun Berthan myötä vuodesta 2010. Huber keskittyy erityisesti lihaan ja sen käsittelyyn. Nämä kaksi ravintolaa ovatkin olleet Tampereella ihmisten suosikkeja ja valittu monta vuotta peräkkäin erilaisissa listauksissa Tampereen parhaimmistoon. Uusimpana tulokkaana on Haarla, joka tarjoaa ruokaa rennommalla ja ehkä perinteisemmällä tyylillä kuin kaksi muuta ravintolaa.
Roiton ravintoloiden tyyliin Insinöörien illallisen pääraaka-aine on tietenkin liha. Illan aikana opiskellaan, nautiskellaan ja pidetään hauskaa. Illallinen valmistetaan ja nautitaan aidossa ammattilaiskeittiössä, Pirkanmaan Osuuskaupan koekeittiö Makupajassa (Lempääläntie 21, 33820 Tampere).
Keittiössä on tilaa 20:lle insinöörikokille ja illan hinta on 80 euroa.
Ilmoittautuminen mukaan 4.8. mennessä.
Tervetuloa mukaan makujen maailmanympärysmatkalle! Tapahtuma on loppuunmyyty.