Uusien jäsenten sivu

Mahtavaa, että olet päättänyt valita Tampereen Insinöörit edunvalvojaksesi! Haluamme olla luotettava kumppanisi kaikissa työelämäsi käänteissä. Tampereen Insinöörit tarjoaa jäsenilleen laajan kattauksen erilaisia tapahtumia, koulutuksia ja muita palveluita niin työelämään kuin vapaa-ajallekin.

TI:n jäsenenä saat esimerkiksi nämä edut ja palvelut:

  • työttömyyskassan jäsenyys
  • Insinööriliiton työsuhdepalvelut: TI:n toimistolla Tampereella voit tavata lisäksi liiton lakimiestä Tuomas Oksasta. Ajanvaraus: tuomas.oksanen[ät]ilry.fi.
  • monipuolinen tapahtumatarjonta jäsenille ja heidän perheilleen: yritysvierailuita, teatteria, Särkänniemen Huvipäivä, verkostoitumista, tastingeja, tyyli-iltoja, koko perheen luontoretkiä, Sorin Sirkuksen joulushow ja paljon muuta hyödyllistä ja hauskaa…
  • kattava koulutustarjonta yhteistyössä Insinööriliiton kanssa
  • mahdollisuus vuokrata Otavalankadun salitiloja jäsenhintaan
  • monipuoliset jäsenedut: vakuutukset, ohjelmistot, vapaa-ajan palvelut, matkustaminen…

Mikäli sinua kiinnostaa toimiminen Tampereen Insinöörien riveissä, se onnistuu helpoiten tutustumalla hallituksen jäseniin ja tiimimuotoiseen työhön, jota aktiivimme tekevät. Toimintaamme pyörittävät jäsentoimintatiimi, työelämätiimi, viestintätiimi sekä opiskelija- ja nuorjäsentiimi. Meille voi tulla apukäsiksi yksittäiseen tapahtumaan, liittyä jäseneksi tiimeihimme tai pyrkiä esimerkiksi hallitusjäseneksi. Voit itse valita, miten paljon ehdit aikaasi antaa.

Jos sinulla on kysymyksiä toiminnastamme, työmarkkinatyöstämme tai jostakin käytännön kysymyksistä, ethän epäröi ottaa yhteyttä! Hallitusjäsenet sekä toimiston henkilökuntamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta sekä kehitysehdotuksia. Yhteystietomme löydät täältä.

Tampereen Insinöörit järjestää toinen toistaan mielenkiintoisempia jäsentapahtumia ympäri vuoden.