Tule mukaan Tampereen Insinöörien tiimitoimintaan

Haluatko mukaan kehittämään Tampereen Insinöörit ry:n toimintaa? Olisiko sinulla ideoita ja ajatuksia siitä, miten TI:stä saataisiin entistäkin paremmin jäseniään palveleva yhdistys.

TI:ssä on neljä tiimiä:

työelämätiimi

Työelämätiimi rakentaa ja tukee henkilöstöedustajien verkostoa sekä järjestää toimintaa myös YRY:ille. Tiimi seuraa ja valmistelee yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja koulutuspolitiikkaan liittyviä toimia insinöörien edunvalvonnan hyväksi sekä järjestää työelämätapahtumia ja -palveluita.

opiskelija- ja nuorjäsentiimi

Opiskelija -ja nuorjäsentiimi on mukana Tiro ry:n toiminnassa ja tapahtumissa edistäen nuorten valmistuvien, ja työelämässä olevien insinöörien yhteisöllisyyttä. Tiimin jäsenet ovat aktiivisesti mukana tapahtumien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

jäsentoimintatiimi

Jäsentoimintatiimi on eturivin paikoilla vaikuttamassa ja päättämässä jäsenille suunnatuista palveluista; tapahtumat, koulutukset, paikalliset jäsenedut.

viestintätiimi

Viestintätiimissä mm. suunnitellaan ja toteutetaan tapahtumien mainontaa, raportoidaan tapahtumista. Tiimi miettii myös juttuaiheita INSU-lehteen.

Tiimit ovat kaikille jäsenille avoimia. Toiminnan kautta saat mahdollisuuden Vapaaehtoisesti ja harrastuksena tehtävään työhön voit ottaa osaa juuri niin aktiivisesti kuin sinulle itsellesi sopii.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.