Yrittäjyyden alkutaival

Kenelle?
Sinua kiinnostaa yrittäjyys ja voi olla, että olet jo aloittanutkin yritystoiminnan. Haluat kuulla ja ehkä jakaa itsekin kokemuksia siitä, millaiset asiat voivat yrityksen alkutaipaleella ratkaista koko yrityksen kohtalon tai ainakin vaikuttavat vahvasti siihen, kuinka nopeasti yritystoiminnalla on mahdollisuuksia kasvaa kannattavaksi.
Mitä?
Tässä koulutuksessa käydään läpi 6 erilaista vinkkiä, joiden tarkoituksena on kannustaa yrittäjyyteen ja toisaalta auttaa yritystä menestykseen erityisesti sen alkutaipaleella, mutta myös myöhemmin. Käytännönläheisillä esimerkeillä havainnollistetaan sellaisia yrittäjän arkisia ongelmia, joista harvemmin kuulee puhuttavan missään koulutuksessa. Nämä esimerkit on opittu kantapään kautta ja toisilta yrittäjiltä, niitä ei ole keksitty kirjojen kansista.
  1. Mistä rahat aloitukseen?
  2. Mitä tarkoittaa ”suojele kassaa”?
  3. Miksi kiinteät kulut ”tappavat”?
  4. Mitä kannattaa tehdä itse ja mitä ei?
  5. Mikä on yrityksen olemassaolon edellytys?
  6. Miten suhtautua kritiikkiin ja epäilijöihin?
Miksi?
Kukapa ei haluaisi menestyä yrittäjänä? Tavoitteena on, että osallistujat saavat sellaisia käytännön vinkkejä jotka parantavat mahdollisuuksia menestyä, erityisesti yritystoiminnan alkutaipaleella, kun yritys on haavoittuvimmillaan.
Kouluttajana toimii Insinööriliiton koulutusasiantuntija ja oman yrityksensä toimitusjohtaja Jani Huhtamella. Janin tapa rakentaa koulutuksensa on aina perustunut käytännön kokemuksen ja asiantuntijaverkoston kautta saatuihin oppeihin. Periaatteena on aina ollut, että asian täytyy olla tärkeä ja hyödyllinen, jotta siitä kannattaa puhua. Tämäkään koulutus ei ole poikkeus tässä suhteessa. Janin tuntien, luvassa on illan täydeltä ytimekkäitä väitteitä ja jämäkkää perustelua, antoisaa vuoropuhelua, kyseenalaistamista ja kannustamista.
Lisätietoja: asiakaspalvelu(a)ilry.fi
Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tästä linkistä.

Tapahtumafaktat

Yrittäjyyden alkutaival
ma 29.10.2018 17:00
TI:n toimisto, Otavalankatu 9 A

Muut menneet tapahtumat