PERUTTU: Via Group – Taitokartta

Haluatko testata omat vahvuusalueesi? Insinööriliitto järjestää Via Groupin huippukoulutuksen: Taitokartan, jonka avulla pääset katsomaan omia vahvuus- ja kehittämisalueitasi.

Henkilökohtaisen kyselyn avulla osallistuja saa kuvan omista vahvuus- ja kehittymisalueista. Arvioitavia asioita ovat mm. itseluottamus, jämäkkyys, vuorovaikutuksen luontevuus, empaattisuus, toimintatarmo, päätöksenteko, ajanhallinta, vaikuttaminen, sitoutuminen, stressinhallinta, fyysinen hyvinvointi, mukautuvuus ja muutostarve.

Taitokarttavalmennuksen on käynyt Suomessa yli 5000 ihmistä ja sitä on ollut kehittämässä mm. Pentti Sydänmaanlakka, johtamisen ehdoton guru. USA:ssa taitokartasta on tehty kymmeniä väitöskirjoja. Jos todella haluat kehittää itseäsi, tästä koulutuksesta saat erinomaiset avaimet siihen.

Kouluttajan toimii Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä (FM, VPD, JET), jolla on kymmenien vuosien kokemus urasuunnittelusta ja taktisesta työnhausta. Lisäksi hänen valmennusteemojaan ovat tiimitaidot, brändin rakentaminen, verkkokaupankäynti, myyntitaidot ja projektinhallinta. Lisäksi hän vetää Via Groupin sertifioituja valmennuksia Ihmisosaaja onnistuu ja Taitokartta. Järjestöuraa ennen hän työskenteli IT-alalla eri tehtävissä ja toimittajana.

HUOM! Kaikki Insinööriliiton järjestämät koulutustilaisuudet ja tapahtumat on peruttu vähintään 30.4. asti. Toukokuun alun ja sitä myöhempien tilaisuuksien osalta tilanne tarkastetaan myöhemmin.

Insinööriliitto pyrkii järjestämään kaikki koulutukset mahdollisuuksien mukaan virtuaalisesti tai siirtämään toiseen ajankohtaan. Uudesta toteutuksesta ilmoitetaan ensin peruuntuneihin koulutuksiin ilmoittautuneille. Pyydämme huomioimaan, että uusi ajankohta lähikoulutukselle voi olla vasta syksyllä. Jo nyt tiedossa olevat webinaarit järjestetään sovitusti.

Ajankohtaisen tiedon löydät Insinööriliiton koulutuskalenterista.

Pahoittelemme tilannetta!

Lisätietoja: asiakaspalvelu@ilry.fi

Tapahtumafaktat

PERUTTU: Via Group – Taitokartta
ma 20.04.2020 17:00 —
ma 20.04.2020 21:00
TI:n toimisto, Otavalankatu 9 A, 33100 Tampere

Muut menneet tapahtumat