Webinaari: Ura – suunniteltua vai sattumaa

Mietitkö oman urasi suuntaa tai tuntuuko sinusta, että urasi junnaa paikoillaan?

Ura – suunniteltua vai sattumaa -koulutus sopii kaikille, jotka haluavat pureutua oman uransa suunnitteluun.

Koulutuksessa käydään läpi uran suunnittelua ja opetellaan itsearviointia. Lisäksi opetellaan tunnistamaan omia vahvuuksia ja motivaatiotekijöitä sekä miten niitä hyödynnetään asetetuissa tavoitteissa. Osana koulutusta työstetään oman uran projektisuunnitelma.

Osallistava koulutus sisältää kouluttajan alustuksia, keskusteluja sekä yksilö- ja ryhmätöitä. Saat käyttöösi monia työkaluja, jotka auttavat eteenpäin oman uran suunnittelussa.

Koulutuksen sisältö

– Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen
– Itsearviointi ja arvotyöskentely
– Omat motivaatiotekijät
– Oman uran toiminta- ja projektisuunnitelman työstäminen

HUOM! Kaikki Insinööriliiton järjestämät koulutustilaisuudet ja tapahtumat on peruttu vähintään 30.4. asti. Toukokuun alun ja sitä myöhempien tilaisuuksien osalta tilanne tarkastetaan myöhemmin.

Tämä koulutus järjestetään webinaarina. Jo nyt ilmoittautuneille osallistujille lähetetään linkki webinaariin automaattisesti. Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Insinööriliitto pyrkii järjestämään kaikki koulutukset mahdollisuuksien mukaan virtuaalisesti tai siirtämään toiseen ajankohtaan. Uudesta toteutuksesta ilmoitetaan ensin peruuntuneihin koulutuksiin ilmoittautuneille. Pyydämme huomioimaan, että uusi ajankohta lähikoulutukselle voi olla vasta syksyllä. Jo nyt tiedossa olevat webinaarit järjestetään sovitusti.

Ajankohtaisen tiedon löydät Insinööriliiton koulutuskalenterista.

Pahoittelemme tilannetta!

Lisätietoja: asiakaspalvelu@ilry.fi

 

Tapahtumafaktat

Webinaari: Ura – suunniteltua vai sattumaa
ti 07.04.2020 17:00 —
ti 07.04.2020 20:00

Muut menneet tapahtumat