TI:n luontoretki

Syyskuussa päästään vihdoinkin luontoretkelle, kun Tampereen Insinöörit vie jäsenensä tutustumaan Kivikeskun luonnonsuojelualueeseen ja sen karuihin, erämaatunnelmaisiin maisemiin. Kivikesku sijaitsee Nokialla ja kulku sinne tapahtuu omilla autoilla.

Tapaamme klo 10:45 Kivikeskun parkkipaikalla. Klo 11:00 lähdemme yhdessä kävelemään merkittyä polkua pitkin järven rantaan nuotiopaikalle, jonne matkaa on noin 1 km. Reitti on paikoin kivikkoinen ja juurakkoinen, mutta muuten helppokulkuinen.

Retken vetäjinä toimii pitkän linjan partiolaiset ja TI:n aktiivit Satu Mäkelä ja Sami Puuska, jotka jakavat omat vinkkinsä onnistuneeseen retkeilyyn ja kertovat muista lähiseudun kiinnostavista retkikohteista.

Luvassa on ulkoilua, makkaranpaistoa ja mukavaa yhdessäoloa. Tapahtuma on tarkoitettu TI:n jäsenille perheineen ja se soveltuu kouluikäisille lapsille.

Ota mukaan:

• Eväät ja juotavaa! (TI tarjoaa makkaraa, mutta mikäli mielit muuta syötävää, ota mukaan omat eväät! Emme keitä nuotiolla kahvia eli otathan mukaan omat kahvit termarissa!)
• Istuinalusta
• Puukko (ei pakollinen)
• Säätilaan soveltuva ulkoiluvaatetus ja hyvät kengät

Lue lisää Kivikeskun luonnonsuojelualueesta TÄÄLTÄ.
Kivikeskun parkkipaikan sijainnin löydät TÄÄLTÄ.