Särkänniemen Karmiva Karnevaali LIPPUMYYNTI PÄÄTTYNYT

Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina, kun Särkänniemen Karmiva karnevaali saapuu jälleen tuomaan iloa ja jännitystä syyslomalle. Tapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta.

Karmivasta karnevaalista löytyy iso, värikäs karnevaalialue, joka tarjoilee sopivan jännittäviä karnevaalielämyksiä koko perheelle. Pienemmät alueet Zombie Zone ja Circus Hysteria keskittyvät tapahtuman karmivampaan puoleen, ja niitä suositellaan vain yli 15-vuotiaille. Yli 15-vuotiaille tarkoitettu ohjelma alkaa pääsääntöisesti klo 17.

Karmivassa karnevaalissa ovat sääolojen salliessa avoinna lähes kaikki laitteet. Koskiseikkailu, Tukkijoki, Tornado ja Trombi ovat siirtyneet jo talviunille. Perheen pienimmille tarkoitettuja laitteita suljetaan illemmalla, jolloin Karmivan karnevaalin ohjelmasisältö painottuu enemmän nuoriin ja aikuisiin.

Huomioitavaa! Karmivan karnevaalin alueelle on sisäänpääsymaksu (ranneke sisältää sisäänpääsyn, muutoin tarvitaan erillinen sisäänpääsylippu). Karmiva karnevaali on ulkotapahtuma, joten pukeuduthan lämpimästi sään mukaan. Tapahtuma-alueella on vilkkuvia valoja, jotka saattavat laukaista epilepsiakohtauksen.

Aukioloajat
to- pe 14.10.-15.10. klo 15-21
su-pe 17.10.- 22.10 klo 13-21
la 16.10. ja 23.10. klo 13-22

Avoin ranneke 22 euroa (norm. 35 euroa) ja sisäänpääsylippu 10 euroa (norm. 15,90 euroa). Rannekkeita ja lippuja on rajoitettu määrä! Karnevaaliranneke, sisältää sisäänpääsyn Karmivan karnevaalin alueelle, avoinna olevat huvilaitteet pituusrajat huomioiden, karnevaaliohjelman ja sisäkohteet (Akvaario, Näsinneulan näkötorni).

Lipputuotteen (ranneke tai pääsylippu) lisäksi sinulla tulee olla paikkavaraus huvipuistossa vierailua varten. Paikkavaraukseen pääset tästä.

Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi alueelle sekä huvittelevat veloituksetta Särkänniemen huvilaitteissa ja kohteissa.

Rannekkeet ja pääsyliput postitetaan oston yhteydessä ilmoitettavaan osoitteeseen. Olethan siis tarkkana, että täytät kenttään oikean osoitteen, johon haluat rannekkeet ja pääsylippusi saatavan.

TAPAHTUMAN RANNEKEIDEN SEKÄ PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ON PÄÄTTYNYT. 

Tapahtumafaktat

Särkänniemen Karmiva Karnevaali LIPPUMYYNTI PÄÄTTYNYT
Thu 14.10.2021 15:00 —
Sat 23.10.2021 22:00
Särkänniemi , Laiturikatu 1, 33230 Tampere

Muut menneet tapahtumat