Särkänniemen Huvipäivä

Elokuussa Särkänniemi avautuu taas kaikille Insinööriliiton jäsenille ja heidän seurueilleen suositun Särkänniemen huvipäivän merkeissä! Huvipuisto on varattu yksityisesti insinöörien käyttöön kello 10-12 väliselle ajalle, tämän jälkeen portit aukeavat myös muille vieraille.

Rannekkeiden hinta on porrastettu (normaali rannekehinta vuonna 2021 oli 47€/kpl), joten mitä aiemmassa vaiheessa lipun hankit, sitä edullisemmin huvittelet: Ensimmäiset 1000 ranneketta tai 28.2.2022 asti 20€/kpl. Seuraavat 1000 ranneketta tai 31.3.2022 asti 24€/kpl. Yli 2000 kpl menevät rannekkeet tai 1.4. alkaen 26€/kpl. Tilaukseen lisätään automaattisesti postikulut (2,8 euroa). Ranekkeettomat Huvipäivään osallistuvat henkilöt tarvitsevat Särkänniemen sisäänpääsyyn pääsylipun.

Rannekkeet postitetaan tilaajan antamaan osoitteeseen huhti-toukokuusta alkaen. Postituksia jatketaan aina juhannusviikolle (23.6.) asti. Tämän jälkeen emme enää postita rannekkeita/pääsylippuja, vaan ko. ajankohdan jälkeen ostetut tuotteet voi noutaa ainoastaan Särkänniemestä tapahtumapäivänä klo 09.00–12.00 välisenä aikana.

Huom! Insinööriliiton jäsenille tarkoitettuja tarjousrannekkeita myydään ainoastaan tämän verkkokaupan kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että niitä ei voi ostaa Särkänniemen lipunmyynnistä tapahtumapäivänä.

Rannekkeilla ei ole peruutusoikeutta, koska osto kohdistuu määrättynä ajankohtana tapahtuvaan vapaa-ajan palveluun. Emme vastaa myöskään hukkaan menneistä rannekkeista. Mikäli Särkänniemi peruuttaa tapahtuman vallitsevien koronarajoitusten takia, palautamme rannekkeiden hinnan takaisin ostajalle. Postikuluja ei palauteta, mikäli rannekkeet on ennätetty jo postittaa. Tervetuloa mukaan huvipäivään kaikki insinöörit ympäri Suomen!

Osta rannekkeet Huvipäivään tästä linkistä.
Osta pääsyliput Huvipäivään tästä linkistä.