Särkänniemen Huvipäivä

Elokuussa Särkänniemi avautuu taas kaikille Insinööriliiton jäsenille ja heidän seurueilleen suositun Särkänniemen huvipäivän merkeissä! Huvipuisto on varattu yksityisesti insinöörien käyttöön kello 10-12 väliselle ajalle, tämän jälkeen portit aukeavat myös muille vieraille.

Rannekkeet 26€/kpl (normaali rannekehinta vuonna 2022 49€/kpl). Rannekkeettomat Huvipäivään osallistuvat henkilöt tarvitsevat Särkänniemen sisäänpääsyyn pääsylipun, joita myydään Tampereen Insinöörit ry:n kautta. Pääsylippu Särkänniemen Huvipäivään maksaa 4,90€ (norm. 9,90€). Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse ranneketta tai pääsylippua tapahtumaan. 

26.6.2022 jälkeen ostettuja rannekkeita/pääsylippuja ei enää postita. Ko. ajankohdan jälkeen ostetut tuotteet voi noutaa ainoastaan Särkänniemestä tapahtumapäivänä klo 09.15–12.00 välisenä aikana.

Huom! Insinööriliiton jäsenille tarkoitettuja tarjousrannekkeita myydään ainoastaan tämän verkkokaupan kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että niitä ei voi ostaa Särkänniemen lipunmyynnistä tapahtumapäivänä.

Rannekkeilla ei ole peruutusoikeutta, koska osto kohdistuu määrättynä ajankohtana tapahtuvaan vapaa-ajan palveluun. Emme vastaa myöskään hukkaan menneistä rannekkeista. Mikäli Särkänniemi peruuttaa tapahtuman vallitsevien koronarajoitusten takia, palautamme rannekkeiden hinnan takaisin ostajalle. Postikuluja ei palauteta, mikäli rannekkeet on ennätetty jo postittaa. Tervetuloa mukaan huvipäivään kaikki insinöörit ympäri Suomen!

Rannekkeiden ja pääsylippujen myynti on päättynyt perjantaina 5.8. klo 12.00.

Tapahtumafaktat

Särkänniemen Huvipäivä
Sat 06.08.2022 10:00
Särkänniemen huvipuisto , Laiturikatu 1, 33230 Tampere

Muut menneet tapahtumat