Verkkovalmennus: Neuvotteluvalmennus 3

Koulutuksessa keskitytään haastaviin neuvottelutilanteisiin, joissa osapuolten väliset näkemyserot ovat lähtökohtaisesti suuret ja molemmilla osapuolilla on erityisen paljon saavutettavaa/menetettävää. Kun paineet ovat kovat, valittujen strategioiden ja taktiikoiden merkitys korostuu. Sen lisäksi, että valittujen menetelmien täytyy olla tilanteeseen sopivia, meidän on neuvottelijoina myös oltava päteviä toteuttamaan ne käytännössä.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää neuvottelutaitojaan. Kyseessä on neuvotteluvalmennuskoulutuksen kolmas osa, mutta osallistuminen koulutukseen ei edellytä aiempien osien suorittamista. Osallistujan on hyvä tuntea neuvottelun prosessi ja erityisesti BATNA-käsite.

Koulutus koostuu lähiopetuksesta, ryhmätyöskentelystä ja pari- sekä ryhmäharjoituksista.

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

– Erilaisia neuvotteluavauksia
– Oikeat kysymykset ja niiden merkitys
”Neuvottelu ase ohimolla” ja ”FBI-neuvottelumalli”
– Ulos umpikujasta?

HUOM! Kaikki Insinööriliiton järjestämät koulutustilaisuudet ja tapahtumat on peruttu vähintään 30.4. asti. Toukokuun alun ja sitä myöhempien tilaisuuksien osalta tilanne tarkastetaan myöhemmin.

Tämä koulutus järjestetään virtuaalisesti. Jo nyt ilmoittautuneille osallistujille lähetetään ohjeet erikseen. Koulutukseen voi vielä ilmoittautua mukaan. Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Insinööriliitto pyrkii järjestämään kaikki koulutukset mahdollisuuksien mukaan virtuaalisesti tai siirtämään toiseen ajankohtaan. Uudesta toteutuksesta ilmoitetaan ensin peruuntuneihin koulutuksiin ilmoittautuneille. Pyydämme huomioimaan, että uusi ajankohta lähikoulutukselle voi olla vasta syksyllä. Jo nyt tiedossa olevat webinaarit järjestetään sovitusti.

Ajankohtaisen tiedon löydät Insinööriliiton koulutuskalenterista.

Pahoittelemme tilannetta!

Lisätietoja: asiakaspalvelu@ilry.fi

 

Tapahtumafaktat

Verkkovalmennus: Neuvotteluvalmennus 3
ma 23.03.2020 09:00 —
ma 23.03.2020 16:00

Muut menneet tapahtumat