Insinööriliiton padel-vuorot

Lähde pelaamaan Suomen eniten suosiotaan kasvattavaa liikuntalajia padelia – ja verkostoidu samalla paikkakuntasi insinöörien kanssa! Osana joukkueverkostotoimintaa Insinööriliitto käynnistää maaliskuussa viikoittaiset padel-vuorot kuudella eri paikkakunnalla.

Tampereen vuorot toteutuvat Messukylän Padelissa tiistaisin klo 16:00–17:00. Huom! 2.3. ja 16.3. pelivuoro alkaa poikkeuksellisesti jo klo 15:30!

Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautuminen Insinööriliiton nettisivuilta!

Padel on helppoa, hauskaa ja sosiaalista, eikä vuoroille osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta lajista! Mailapeli kyllä tempoaa sinut mukaansa ja pareja vaihtaen saatte aikaan tasaiset matsit. Et tarvitse myöskään omaa mailaa, vaan sen voi vuokrata liikuntakeskuksesta.

Huom! Voit varata itsellesi kaksi pelikertaa. Pelivuoro tulee täyteen, kun ilmoittautumisia on kuusi. Sinut lisätään paikkakunnan padelvuoron Whatsapp-rinkiin ja saat siihen viimeistään pelipäivänä tarkemmat ohjeet. Padel-verkostoon osallistuminen on sinulle maksuton jäsenetu.

Padel-verkosto on tarkoitettu ainoastaan Insinööriliiton jäsenille, myös opiskelijajäsenet ovat ehdottoman tervetulleita!

Tarvittaessa lisätietoja antaa Insinööriliiton joukkueverkostosta vastaava asiamies Mikko Sormunen, 0407216879, mikko.sormunen@ilry.fi

Koronasulusta johtuen Padel Tampere on tehnyt joitakin muutoksia toimintaansa, tarkemmat tiedot muutoksista voit lukea Padel Tampereen tiedotteesta.

Tapahtumafaktat

Insinööriliiton padel-vuorot
Tue 02.03.2021 —
Tue 25.05.2021
Padel Tampere, Messukylä, Kirkonmäenkatu 15, 33700 Tampere

Muut menneet tapahtumat