Huvipäivä Särkänniemessä

7.8.2019 TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY

Aiemmasta tiedosta poiketen lipunmyynti Särkänniemen Huvipäivään on tänään sulkeutunut! Viime päivien aikana lippuja on myyty niin huikeaa tahtia, että puiston turvallisuusrajat tulevat vastaan. Täten lippuja ei valitettavasti voida myydä enää enempää. Pahoittelemme tilannetta omalta osaltamme!

 

Mikä sen hauskempaa, kuin viettää iloinen kesäpäivä Tampereen hauskimmassa huvipuistossa!

Tampereen Insinöörit, Valkeakosken Insinöörit ja Insinööriliitto järjestävät yhteistyössä perhepäivän Särkänniemessä elokuun toisena lauantaina. Tapahtuma kuuluu Insinööriliiton 100. juhlavuoden Perhe ja tunteet -tapahtumasarjaan, jolla haluamme muistuttaa mieleen, että kaiken kiireen keskellä on tärkeää pitää huolta lähimmäisistään.

Huvipuisto on varattu yksityisesti Insinööriliiton jäsenille seurueineen kello 10 ja 13 väliseksi ajaksi, jolloin huvipuiston laitteet ovat vapaasti käytettävissä. Jäsenistöllä on mahdollisuus lunastaa Särkänniemessä insinöörien huvipäivän jälkeen loppupäiväksi huvipuistorannekkeet 20 euron alennettuun hintaan. Alennetun hinnan saat, kun ostat rannekkeen paikan päällä Särkänniemessä ennen yksityistilaisuuden päättymistä.

Pääsymaksu klo 10.00–13.00 vietettävään perhetapahtumaan on 5 € / henkilö (0-3–vuotiaat ilmaiseksi).

Tapahtumafaktat

Huvipäivä Särkänniemessä
la 10.08.2019 10:00 —
la 10.08.2019 13:00
Särkänniemen Huvipuisto, Laiturikatu 1, 33230 Tampere

Muut menneet tapahtumat