Etsimme järjestösihteeriä

Tampereen Insinöörit etsii osaavaa ja oma-aloitteista järjestösihteeriä. Yhdistyksemme tehtävänä on ammatillis-aatteellinen toiminta sekä insinöörikunnan asioiden ajaminen yhdessä Insinööriliiton kanssa.

Järjestösihteerin töihin kuuluvat mm. yhdistyksen hallinnon organisointi, tapahtumatoiminnan suunnitteleminen sekä tulevaisuuden suuntaviivojen hahmotteleminen. Työtä tehdään yhdessä Tampereen Insinöörien hallituksen, Insinööriliiton, jäsen- ja viestintäkoordinaattorin sekä muiden toiminnassa mukava olevien henkilöiden kanssa. Järjestösihteeri toimii myös toimiston esihenkilönä. Pääasiallinen työntekopaikka on Tampereen insinöörien toimisto. Etätyötä on mahdollista tehdä 1–2 päivää viikossa. Iltatöitä (kokouksia ja tapahtumia) on kahdesta kolmeen iltana kuukaudessa ja viikonlopputöitä noin muutamia kertoja vuodessa.

Panostamme menetelmiin, ajanmukaiset välineet ja harkitut siirtymät uusiin toimintatapoihin pitää pyörät pyörimässä.

Toivomme sinulta aktiivista ja järjestelmällistä otetta, osaamista yhdistystoiminnasta, taloushallinnosta sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Tuntimäärä on 37,5 viikko. Osa-aikaisuus huomioidaan myös. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, ole hyvä ja laita hakemus sähköpostiin osoitteeseen erkki.salonen@tampereeninsinoorit.org otsikolla ”hakemus järjestösihteeri” ja liitä mukaan CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Erkki Salonen (+358 44 3069122, erkki.salonen@tampereeninsinoorit.org).